FAQ

Hvem kan benytte Bibib.dk som bibliotekssystem?

Bibib.dk henvender sig primært til skoler og andre uddannelsesinstitutioner. Mindre skoler, friskoler, privatskoler og efterskoler er glade for vores service, blandt andet på grund af det simple, intuitive, brugervenlige interface og den lave pris. Andre virksomheder og institutioner med behov for en biblioteksløsning til administration af større materialesamlinger er naturligvis også velkomne!

Hvad koster det?

Det koster et årligt abonnement at bruge udlånssystemet Bibib.dk. Den eksakte pris afhænger af skolens klassestruktur samt antallet af elever. Men ved at holde funktionaliteten helt enkel mener vi, at vi er det billigste alternativ på markedet. Kontakt os helt uforpligtende for at høre, hvad det vil koste for netop jeres skole.

Fungerer Bibib både til Windows og iOS?

Ja. Uanset om I bruger Android-telefoner, Apple-enheder (Mac, iPhones og iPads) eller kører PC'er med Windows, Linux eller andet, så kan Bibib bruges. Dette gælder både for almindelige brugere og administratorer. Det eneste krav er, at der er adgang til internettet.

Skal vi på kursus for at lære at bruge Bibib.dk?

Kun én person har brug for en introduktion af omtrent en 1/2-1 times varighed. Det kan klares online. Øvrige ansatte kan nøjes med en kort gennemgang herefter. Vi har desuden bestræbt os på at udvikle en service, der er så nem og intuitiv at bruge, at der ikke er behov for opfølgende kurser og efteruddannelse.

Skal vi anskaffe os nyt udstyr?

Nej, Bibib.dk er en webbaseret løsning, som kan tilgås fra jeres nuværende computere, tablets, smartphones m.m.. Vi udstyrer jer med den scanner, I kan bruge til registrering og udlån af materialer.

Skal vi selv rykke elever til næste klassetrin?

Nej. Som udgangspunkt flytter systemet selv elever videre til næste klassetrin efter sommerferien. Hvis skolen har en kompliceret klassestruktur kan der være behov for lidt manuel indtastning. Vi hjælper gerne til ved behov.

Hvad kan Bibib.dk?

Se alle Bibibs mange funktioner gennemgået under menupunktet Funktioner